Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Stone base staat 2 & 3 oktober weer op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs, Utrecht.

Tijdens de vakbeurs tonen we een greep uit onze collectie natuursteen. Een collectie geïnspireerd op basis van jarenlange productie ervaring binnen de branche van straatmeubilair en bestrating, ontworpen door gerenommeerde ontwerp- en architectenbureaus. Een aansprekende vormgeving met natuursteen als duurzame en robuuste basis. Eventueel verkrijgbaar met zachte toevoegingen zoals houten zittingen. Een voorzetje voor de opdrachtgever die uiteraard het product naar wens kan laten aanpassen, zoals u al van Stone base gewend bent.

Daarnaast zal er een breed arrangement aan straatbaksteen aanwezig zijn bestaande uit diverse kleurstellingen en maatvoeringen die dit authentieke Hollandse product het traditionele karakter geven.

U bent van harte welkom bij onze stand 4.4.04