Stone base aanwezig op de dag van de openbare ruimte 2017

2017 staat voor Stone base in het teken van hoogwaardige maatwerkproducten, geproduceerd in eigen werkplaats.

 “Natuurstenen straatmeubilair staat bekend als een exclusief, functioneel en duurzame oplossing. Het vormt de ruimte om zich heen en creëert een hoogwaardige uitstraling.”

Een collectie geïnspireerd op basis van jarenlange productie ervaring binnen de branche van straatmeubilair, ontworpen door gerenommeerde ontwerp- en architectenbureaus. Een aansprekende vormgeving met natuursteen als duurzame en robuuste basis. Eventueel verkrijgbaar met zachte toevoegingen zoals houten zittingen. Een voorzetje voor de opdrachtgever die uiteraard het product naar wens kan laten aanpassen, zoals u al van Stone base gewend bent.Dit jaar is Stone base aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

U bent van harte welkom bij ons op standnummer 4.1.01!