Keramiek

Keramische tegels hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Met de introductie van dikkere, massieve keramische tegels worden ze ook projectmatig steeds vaker ingezet.

Stone base beschikt over een ruim aanbod keramische terrastegels, in verschillende diktes en formaten. Keramiek is krasvast, kleurvast en maatvast en onderhoudsvriendelijk.

Kwaliteit

De keramische tegels van Stone base voldoen aan strenge normen en toleranties, zijn sterk en vorstbestendig. Door de kwaliteitscontroles zijn de tegels zeer maatvast en eenvoudig te verwerken.

Solido Ceramica

De ‘SOLIDO CERAMICA’ serie, een prachtige ‘solide’ serie keramische terrastegels van 3 centimeter massieve, hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design.

Optimaal verwerkingsgemak voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Geschikt voor een normaal zandbed met degelijke ondergrond. Cement-stabilisatie is niet noodzakelijk, echter adviseren wij dit wel.

Te verwerken met minimaal 3-5 mm voeg. Soort voegmateriaal is vrij te bepalen en afhankelijk van de ondergrond.

Zeer hoge drukbestendigheid waardoor de tegels geschikt zijn voor extreme belasting, bijvoorbeeld opritten (stabiele ondergrond vereist). Slijtvastheid/stroefheid conform R11.

De massieve 1-component constructie sluit eventuele risico’s van lijmverbindingen volledig uit. Daarnaast biedt de ‘SOLIDO CERAMICA’ tegel extra voordelen: lichter in gewicht conform Arbo norm, afgewerkte zijkanten en nog hogere drukbestendigheid. Full body, gerectificeerd.

Bekijk de ‘SOLIDO CERAMICA’ serie hier.

PRO3

Nieuw in het assortiment is de PRO3: 3 cm dikke, massieve keramische tegels, verkrijgbaar in 5 kleurstellingen in het formaat 30x15x3 cm. Deze tegels zijn voorzien van afstandhouders.

Bekijk de PRO3 serie hier.

PRO5

De PRO5 is een 5 cm dikke, massieve keramische tegel, bij uitstek geschikt voor zware belasting voor bijv. opritten en openbare ruimten. Ze bieden vele toepassingsmogelijkheden zoals zwembadranden, traptreden en vijver- en afdekranden dankzij de geprinte lange zijkanten (beschikbaar in 40×20 en 60×40 cm).

Bekijk de PRO5 serie hier.


Realisatie IJzeren Man Vught (Solido Ceramica Designo Moca)